Відома українська хореограф Олена Шоптенко знову порадувала передплатників новим постом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Жінка станцювала прямо на кухні.

Таким чином повідомляється, що на своїй сторінці в соціальній мережі Олена Шоптенко опублікувала новий ролик з енергійним танцем прямо на кухні.

Спочатку дівчина стоїть в короткій сукні і готує їжу, але, потім, починає грати музика, і дівчина запально танцює, використовуючи при цьому сексуальні рухи.

"Коротко про те, як проходить мій побут або мама хоче на дискотеку!"- підписала свій незвичайний пост хореограф.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Передплатники в коментарях оцінили танець, і попросили у Олени публікувати більше подібного контенту.

Нагадавши, легенда" Танців з зірками " Шоптенко придумала приємне схуднення. У публікації Олена опублікувала відео, на якому граціозно танцює під заворожуючу мелодію. Невеликий танець Шоптенко запропонувала повторити українкам, і навіть публікує результати та успіхи своїх учениць у сторіс.

Як повідомляв портал Знай.иа, Олена Шоптенко вирішила відновити свої онлайн-уроки танцю.

Цього разу Олена запросила шанувальників на танець онлайн-хореограф вирішила відновити свої уроки, які стали популярні під час весняного карантину.

Також портал Знай.иа писав, що партнерка Зеленського Шоптенко розповіла про дуже важливе рішення.

Відповідна публікація з'явилася на її сторінці в соціальній мережі "Instagram".