Стало відомо про інцидент, який стався з жінкою з Харкова. Вона потрапила в незначне ДТП, але, так здалося лише на перший погляд.

Таким чином повідомляється, що жінка потрапила в невелику аварію, ціна питання - подряпина, яка полірується всього за чашку кави за п'ять хвилин.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Але, з автомобіля відразу вибігла жінка 35 років. Блондинка була в чорній шубі і з червоними губами. Про це повідомив інформаційний портал UAPost, опублікувавши пост жінки Анни Гін.

Дама підійшла до жінки в сусідньому автомобілі, і почала кричати: "та Ви взагалі знаєте, хто я?!? Анна відповіла Ні, але, стало цікаво.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Анна Гін, фото: Facebook
Анна Гін, фото: Facebook

"Я заступник начальника податкової" - відповіла агресивно налаштована жінка в шубі.

"Нічого в житті не бадьорить мене так, як ця огидна зарозумілість козявки, наділеної уявною владою. Скажіть тітка, з х * ра ви вимовляєте посаду звичайного клерка з таким апломбом, ніби винайшли пеніцилін " - пише жінка.

Як виявилося пізніше, подряпина була якраз таки на машині жінки, яка поводилася спокійно, тому без докорів сумління вона послала заступника начальника податкової.

Нагадаємо, молода медсестра пішла з чоловіком на війну і стала ангелом для поранених воїнів: "швидка не встигне". Старша медсестра евакуаційного відділення Ярослава Юрчук врятувала не одне життя на передовій

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир та Олена Зеленські з'явилися з квітами біля пам'ятника Кобзареві: "Завжди об'єднували українців". Володимир та Олена Зеленські вшанували пам'ять Тараса Шевченка

Також "Знай.ua" писав, що Мінсоцполітики зробило заяву про субсидії, хто отримає пільги: "розмір збільшується".