Дружина відомого українського артиста Сніжана Бабкіна вирішила написати важливий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона розповіла, в чому ж все таки полягає сенс життя.

Таким чином повідомляється, що на думку Сніжани Бабкіної, сенс життя в тому, щоб радіти. Це основна справа людини.

Дружина Сергія Бабкіна пише, що усвідомлювати саме в цей момент, що ви можете радіти - дуже важливо.

«І щоб набрати рівень радості, треба вміти жити в моменті і помічати маленькі радості. Далі ці радості будуть притягувати інші радості. І утворюється Ѕніжний ком " - написала жінка під постом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Такі дії з легкістю можуть витіснити з вас смуток, зневіру, розчарування і образу.

А коли життя щодня-звична, тоді в Немає немає сенсу.

У цьому полягає сенс життя Сніжани Єгорової на сьогоднішній день. У своїх передплатників вона запитала, який для них сенс життя, і чи роздумували вони колись про це.

Нагадаємо, раніше "Прозрілий" Бабкін з камерою згадав про хворобу:"здалося кінцем світу". На початку січня Бабкін запустив щирий, глибокий проект під інтригуючою назвою "квінтесенція" - колекція авторських віршів, в яких артист розмірковує про глибоке, вічне і духовне, і пообіцяв випускати по одному твору щомісяця.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Дружина Сергія Бабкіна Сніжана розкрила секрет щасливих стосунків:"навіть плакали разом".

Також "Знай.ua" писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції. Сніжана Бабкіна приготувала щось особливе до річниці.