Стало відомо про те, що в Співробітники правоохоронних органів розкрили злочин всього за годину. Помогли їм в цьому сліди на піску.

Таким чином повідомляється, що вранці до поліції звернулася жінка, вона володіє магазином в селі Кардашинка.

Вона розповіла, що вночі невідомий вкрав з магазин товар і гроші. Протягом наступної години у них вже був сам злодій. На даний момент він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Під час огляду місця злочину, співробітники правоохоронних органів встановили, що зловмисник розкрив металопластикове вікно, після чого проник в сам магазин.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він вкрав приблизно 10 блоків сигарет, і 3 тисячі гривень. Йому вдалося сховатися до того, як приїхала приватна охоронна фірма.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Поліція побачила на піску чоловічі сліди, які привели їх до будинку злодія.

Там провели обшук, і як виявилося, раніше він був уже судимий.

Чоловік був затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.