Стало відомо про те, що в центрі Харкова жителям роздадуть 2 тисячі млинців. Поласувати зможуть всі.

Таким чином повідомляється, що національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" запрошує на свято Масляної. Там збираються порадувати місцевих жителів.

Масляна, кадр з відео
Масляна, кадр з відео

Пройде даний захід у п'ятницю, 12 березня, на головній площі вузу. Там збираються провести зиму, і нарешті зустріти весну. Місцеві жителі зможуть розважитися на конкурсах, заспівати пісні, а також поласувати млинцями.

Масляна 2021, скріншот: Youtube
Масляна 2021, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Там збираються роздати близько двох тисяч млинців. Про це повідомили в профкомі студентів ХПІ.

Знаходиться він за адресою, Кирпичева, 2. Розпочнеться подія в п'ятницю, 12 березня приблизно о 12:00.

Нагадаємо, що щорічно відзначається Масляна. Вона триває цілий тиждень перед Великим постом. У цьому ж році Масляна пізня, триватиме до 14 березня, а початок посту призначено 15 березня.

У зв'язку з цим, Великдень буде також досить пізньою - 2 травня.

Нагадаємо, покроковий рецепт млинців з "пухирцями" на Масляну. Марокканські млинці з пінного тіста виходять неймовірно повітряні і ніжні. У той же час в інгредієнтах немає нічого екзотичного, продукти всі знайомі і звичні.

Як повідомляв портал Знай.ua, смачні млинці з ягодами до Масниці допоможуть урізноманітнити святковий стіл. Сьогодні ми з вами навчимося готувати млинці з ягодами, щоб Масляна, яка цього року, в Україні пройшла за планом.

Також Знай.ua писав рецепт смачних сирників з апельсиновим сиропом