Відома українська співачка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, або Королева ночі активно веде свій профіль Instagram, де за її життям стежать 2,5 мільйона відданих фанатів.

Цього разу красуня поділилася з шанувальниками новим фото в розділі сторіз Instagram.

Так, співачка показала, як відпочиває після насиченого святкування 8 березня. Компанію їй склали її зіркові подружки - Маша Єфросиніна, Соня Плакидюк і Ольга Слонь.

Дівчата вирішили розслабитися і порелаксувати в теплому банному чані.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова зробила 9-річній доньці те, що можна тільки дорослим. Артистка вирішила показати, як фарбується її 9-річна дочка Аліса. На коротких роликах в Stories Instagram вона намалювала дівчинці стрілку і підкреслила тушшю.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Оля Полякова назвала свої головні життєві принципи:"50 років – це нові 30". 37-річна знаменитість дала інтерв'ю для Viva! Україна, з якого виділили найкращі цитати про сексизм, впевненість у собі, амбіції, ранній шлюб та багато іншого.

Також «Знай.иа " писав, що 16-річна дочка Олі Полякової потрапила в лікарню: зіткнулася з небезпечною недугою. Нещодавно 16 - річна красуня повідомила численним шанувальникам в сторіс неприємні новини-ще 2 березня вона відсвяткувала день народження, а вже в середу, 10 березня, дівчину терміново госпіталізували в одну з приватних лікарень Києва.