Луцький школярі влаштували "дикі танці" на могилах заради контенту в TikTok.

Про це передає портал "Освіта-Інфо".

У підсумку поліція знайшла любителів культурно відпочити і відкрила провадження за наругу над могилами. Горе-блогерами виявилися учні ЗОШ №25 м.Луцьк.

Підлітки танцювали на могилах, а також фотографувалися з портретами померлих людей.

Пізніше школярі вибачилися за свої аморальні дії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А їх вибачення були записані на тому ж кладовищі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Двоє божевільних оскверняли могили ветеранів і будували з черепів святилище: "Наша особиста гвардія".Двох чоловіків з Флориди зловили за черговим божевіллям: вони розкрадали могили ветеранів, збирали черепа і будували з них окультне святилище.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Школярки станцювали тверк на могилі героїв АТО і пустили сльозу на всю Україну: "Вибачте, не подумали". Старшокласниці отримали покарання за тверк на пам'ятнику українським військовим, загиблим на Донбасі.

Також «Знай.иа " писав, що На Франківщині чоловік осквернив могилу юного воїна АТО, мережа вибухнула - " яничар!" Під Івано-Франківськом чоловік осквернив могилу молодого воїна, який загинув на Донбасі, захищаючи територіальну цілісність України.