Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram , де за його життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

Зараз, Дмитро вирішив привітати прекрасних дам з Міжнародним жіночим днем, яких назвав не інакше, як "дівчатка" ігноруючи будь-який вік.

"Дорогі дівчатка! Звертаюся до всієї прекрасної половини людства, всіх називаю дівчатками, будь вам хоч 8 років, хоч 80. Взагалі не важливо, скільки🙂 Вітаю з жіночим днем. Ми, чоловіки, без жінок-ніяк і нікуди",- написав Комаров.

На думку телеведучого, повага до жінки це те, без чого чоловік - не чоловік.

"Завжди говорив і буду говорити, що повага до жінки - це те, без чого чоловік - не чоловік. Перш за все - повага. Глибока. Справжня. Ну а далі ще багато всього, що ми Вам повинні. За законами природи. Вона так все влаштувала. Захист. Любов. Піклування. І багато-багато іншого. Нехай життя кожної з вас буде щасливою. І обов'язково наповненою любов'ю у всьому, що вас оточує і чим ви займаєтеся, чим живете. Будьте щасливі. Не тільки 8 березня)",- написав у публікації Дмитро.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому він запропонував чоловікам робити жінок щасливими щодня, немов кожен день - 8 березня.

"Мужики, давайте зробимо все, щоб наші улюблені жінки були щасливі кожен день, немов кожен день - 8 березня", - написав телеведучий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаров з "Світу навиворіт" оселився в шафі: "я привид"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комаров з "Світу навиворіт" показав, який "злий жарт" з ним зіграв авіаперевізник

Також «Знай.иа " писав, що Комаров зі " Світу навиворіт "показав заробітчанам, що не все так солодко:" вперше довго..."