Син відомого українського хореографа Григорія Чапкіса Грег поділився з фоловерами рідкісними фотографіями з родиною. Танцюрист показав фото своїх синів - 12-річного Миколу і 5-річного Максима.

Відповідні кадри Грег Чапкіс опублікував в сторіз Instagram.

Крім синів, син Чапкіса показав свою дружину - Ембер, з якою він у відносинах більше 20 років.

Дружина Грега Чапкіса і його сини, фото: Instagram / gregchapkis
Дружина Грега Чапкіса і його сини, фото: Instagram / gregchapkis

До слова, у 91-річного українського хореографа двоє дітей: від першого шлюбу дочка Лілія, вона хореограф в Італії, і від другого шлюбу син Грег Чапкіс.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

фото: Instagram / gregchapkis
фото: Instagram / gregchapkis

Нагадаємо, Грег Чапкіс живе і працює в Америці. У нього є власна студія танців, тому він є відомим хореографом-постановником.

Раніше ми писали, Грег Чапкіс спеціально з США прибув до Києва, щоб відвідати свого хворого батька.

У сторіс Instagram Грег Чапкіс розмістив коротке відео, на якому 91-річний Григорій Миколайович лежить на ліжку у себе вдома.

Шанувальників знаменитого хореографа ця інформація порадувала, оскільки тривалий час Чапкіс лежав у лікарні. Правда, як зараз почувається Григорій Миколайович - його син не повідомив.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Григорій Чапкіс потрапив до реанімації: "важко ходити і дихати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чотири дружини Григорія Чапкіса: як виглядали улюблені жінки легендарного хореографа

Також «Знай.иа " писав, що Легенді" Танців з зірками "Григорію Чапкісу - 91: важка хвороба, "нерівна" любов та інші життєві випробування