У Харкові досі шукають молоду дівчину, яка зникла безвісти ще півтора місяці тому. Про це стало відомо з повідомлення пошукової групи «Мілена».

Як повідомляється, 29-річна Гульнара Катихіна вийшла з будинку, розташованого в провулку Забайкальському, ще 16 січня. Після цього вона зникла безслідно - більше її ніхто не бачив.

Прикмети зниклої дівчини: приблизно 150-160 сантиметрів зросту, чорне довге волосся, карі очі.

У момент відходу з дому була одягнена в двоколірний пуховик (з одного боку - синій, з іншого – червоний), червоний светр, штани чорного кольору і такого ж кольору кросівки на платформі.

У дівчини також є особлива прикмета: пірсинг в носі з сережкою-крапелькою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото: пошукової групи "Мілена"
Фото: пошукової групи "Мілена"

Всіх, хто володіє інформацією про те, де може перебувати Гульнара Катихіна, рідні дівчини просять повідомити за гарячими номерами телефону поліції або за номером 068-777-0-112.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району.

Також на Тернопільщині зник 16-річний красень з пронизливим поглядом: "Адам, де ти?"

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.