Дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана активно веде свою сторінку в Instagram, там вона ділитися новими фото, подробицями з життя або ж корисними порадами.

Цього разу 35-річна знаменитість розмістила в соцмережі нову фотографію з чоловіком Сергієм.

Так, на свіжому кадрі Сніжана і Сергій позують в ліфті. При цьому у зоряної парочки сильно різниться дрес-код. Сніжана одяглася по спортивному і виглядає так, ніби зараз побіжить займатися спортом. А ось Сергій здивував образом більше, співак здався в білому махровому халаті, а на плече повісив чорну сумку. Куди сімейство зібралося в такому вигляді - залишається здогадуватися.

"Артист-Душа і жіночий Мотиватор - Муза!😆
Ох і парочка, так?🤪 Всім доброго ранку!", - підписала кумедний знімок Сніжана.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Позитивчики!🔥 👏 ❤ ️ ", "Красунчики-люблю вас❤️"," бомбезні!", "Вам дуже пощастило один з одним 👏 це зараз велика рідкість", "Щось ви переграєте трохи. Через чур емоцій"," ВЕСЕЛЕ СІМЕЙСТВО!!!", "Я вас обожнюю, як ви підходите один одному!", "Більше нема чим епатувати...виглядає глупо", "Бомба-ракета", " Сніжана, Аааа зараз по попі хто то як...",- писали в комметаріях фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Прозрілий" Бабкін з камерою згадав про хворобу:"здалося кінцем світу". На початку січня Бабкін запустив щирий, глибокий проект під інтригуючою назвою "квінтесенція" - колекція авторських віршів, в яких артист розмірковує про глибоке, вічне і духовне, і пообіцяв випускати по одному твору щомісяця. Віршем лютого став "Макула".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Сергія Бабкіна Сніжана розкрила секрет щасливих стосунків:"навіть плакали разом". Бабкіна підняла тему щастя у відносинах. Жінка відверто зізналася, що більше десяти років тому пережила страшне потрясіння і тоді вона не могла уявити для себе щасливу сім'ю.

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції. Сніжана Бабкіна приготувала щось особливе до річниці.