Відомий український телеведучий Юрій Горбунов має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, телеведучий опублікував нарізку з найромантичніших моментів зі всесвіту "Скаженого весілля " і порадив всім бігти в кіно на прем'єру.

"Скажена весна. Шанувальникам Всесвіту «Скаженого весілля» присвячується! У перші дні весни ділимося найромантичнішими митями нашого проєкту — кадрами з улюбленими героями трьох частин!
Впускайте шалену весну, закохуйтеся та біжіть у кіно на «Скажене весілля 3»!",- написав Горбунов.

"Харашо", "Чумачечий фільм", "Побігла та не маю грошей, пішла та нема здоров'я, дякую Юра, вам успіху і прибутків шалених", " Юрій Миколайович дякую вам за те що в кожній частині фільму ви не міняли Заліщиків в головних епізодах. А церква де за сюжетом служив отець Євлампій знаходиться в селі Хрещатик. Чекаємо вас у гості. Мене в кінотеатрі кожен раз розпирала гордість за своє місто. Ще раз ДЯКУЄМО!",- коментували шанувальники.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України і навіть за її межами, досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці і громадсько-політичного діяча Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також " Знай.ІА " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.