33-річна харків'янка ледь не померла від анафілактичного шоку. Її врятували небайдужі перехожі та медики швидкої.

Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Повідомляється, що молодій харків'янці стало погано на вулиці Бучми. Вона несподівано почала задихатися на очах у перехожих.

Перехожі викликали швидку допомогу. Бригада медиків, яка прибула до місця подій протягом 4-х хвилин, діагностувала сильну алергічну реакцію за якою послідував анафілактичний шок. Вже по дорозі в лікарню стан пацієнтки різко погіршився, у неї зупинилося серце.

На щастя, медики діяли швидко і професійно і, шляхом реанімаційних заходів, змогли відновити серцево-легеневу діяльність. Жінку вивели зі стану клінічної смерті.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, під Харковом у Куп'янському районі медики "швидкої" врятували 88-річного пенсіонера, у якого зупинилося серце.

Під час огляду лікарі поставили Пенсіонеру попередній діагноз: гострий інфаркт міокарда, серце чоловіка зупинилося. Була констатована клінічна смерть.

Бригада лікарів без зволікання почала проводити на місці реанімаційні заходи. Завдяки їх професійним діям серцево-легенева діяльність чоловіка була відновлена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "впав з велосипеда"

Також «Знай.иа " писав, що Закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією-народилася заново