Син відомого українського хореографа Григорія Чапкіса Грег, прилетів в Україну відвідати батька.

Про це він розповів у своєму Instagram, передає ТСН.

Грег Чапкіс спеціально з США прибув до Києва, щоб відвідати свого хворого батька.

У сторіс Instagram Грег Чапкіс розмістив коротке відео, на якому 91-річний Григорій Миколайович лежить на ліжку у себе вдома.

Шанувальників знаменитого хореографа ця інформація порадувала, оскільки тривалий час Чапкіс лежав у лікарні. Правда, як зараз почувається Григорій Миколайович - його син не повідомив.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, 19 грудня Григорій Чапкіс потрапив до лікарні з двосторонньою пневмонією. Хореографу зробили два тести на коронавірус, результат яких був негативним.

Напередодні Нового року суддю шоу "Танці з зірками" виписали з лікарні. Тоді син артиста говорив, що легендарному хореографу стало краще. Втім, 6 січня Чапкіса знову госпіталізували. Нещодавно автист втретє потрапив до лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Григорій Чапкіс потрапив до реанімації: "важко ходити і дихати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чотири дружини Григорія Чапкіса: як виглядали улюблені жінки легендарного хореографа

Також «Знай.иа " писав, що Легенді" Танців з зірками "Григорію Чапкісу - 91: важка хвороба, "нерівна" любов та інші життєві випробування