Відома українська телеведуча Марічка Падалко має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу, у своєму Instagram, знаменитість розповіла, про перший виїзд на гірськолижний курорт з дітьми.

Марічка Падалко вирішила розбити стереотипи, з якими можуть зіткнутися батьки, які зважаться поїхати на подібний відпочинок з дітьми.

"Як вперше повезти дітей на лижі і не пошкодувати 😀 Це про мій з досвід «стереотипи». У вас могло бути інакше😉

МІФ: якщо Ви самі катаєтеся на лижах, то і дитину треба везти у гори, як навчиться ходити. Не пізніше! А то кататися лише батькам - це суцільний егоїзм. Я довго через це переживала...

РЕАЛЬНІСТЬ: Від того, що наші діти побачили лижі в 10, 12 і майже 14 років, ні вони, ні ми, батьки, нічого не втратили. Навпаки! Вони могли повноцінно проводити час з нами. «Гірськолижний курорт з маленькими дітьми класно виглядає лише на фотках» - написала цієї зими моя колега. А по факту, для малюка потрібна ще доросла людина, яка буде за ним наглядати, поки батьки на лижах, бо на рівні з дорослими він кататися не зможе, як і залишатися сам в готелі.

Популярні новини зараз
ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

МІФ: Дітям треба ретельно закупити весь можливий одяг в спортмагазинах для успішного катання.

РЕАЛЬНІСТЬ: Найголовніше мати лижні штани (а купити можна такі, де на кілька років регулюється довжина) і гірськолижні рукавички. Якщо Ви вдягнете дитині звичайні сезонну куртку, нічого страшного не станеться. Єдиний недолік - в ній не буде кишень у потрібних місцях, як на спеціалізованому одязі. І виникне питання, куди щоразу класти скі-пас і не загубити.

Я спочатку поклала свій в кишеню штанів, але звідти з моїм зростом турнікети скі-пас не зчитували. Я там ледь не підстрибувала, щоб пройти і затримувала чергу. Аж поки один хлопець мені не сказав: «Ей, дєвушка, у вас там спеціальна кишеня для цього на рукаві». Просто не встигла вивчити всі переваги своєї нової куртки. Щодо дітей, якби я це пам’ятала, що завжди датчик для скі-паса розташований ліворуч, я б пошила зі зворотнього боку рукава кишеню і поклала б туди їм найважливіший шматочок паперу на всю відпустку. Було б простіше.

МІФ Діти будуть в такому ж захваті від лиж, як і ми!!!

РЕАЛЬНІСТЬ... Ми не знали, якою вона буде... Ми вирішили, що один раз ми їм в житті покажемо, що таке гірськолижний курорт, а далі вже будемо прислухатися до їхньої думки. Ми були морально готові, що діти три дні просидять в готелі, якщо щось піде не так...

",- написала в пості ведуча.

Оскільки пост вийшов довгим і інформативним, Падалко продовжила його в каруселі фото:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..."

Також «Знай.иа " писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені"