У Харкові в підземному переході біля станції метро "Героїв Праці" безхатьки влаштували привал.

Фотофактом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Х. Х".

Як розповів автор посту, бездомні не тільки сплять у переході, а й сильно смітять. Працівники метрополітену не реагують на зауваження, мовляв не їхня територія.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"На станції метро Героїв праці (вихід 1) сміття не прибирають вже кілька днів, вечорами бомжі влаштовують нічліжку. Запах жахливий. Працівники метрополітену не реагують, кажуть, ця територія до них не відноситься",- йдеться в повідомленні.

"Брудно, однак", "класика", "Піди тоді прибери, обиженка", "Так там просто ПИ*ДЕЦ як смердить🤢 Навіть маска не допомагає", "На всіх станціях така хе*абора!", "Нема Гени і все... нікому прибирати", «як б*ять працівники метрополітену будуть реагувати, якщо це територія КП"Підземне місто". Їй богу ви довб**би", " зараз скрізь так в переходах. Топчику не до прибирання", " а взагалі тепер переходи це не метро виходить...цікаво скільки буде коштувати увійти в перехід (метро то окремо стоїть)???", "Дивно, що ніхто ще на написав "ТАК ПРИБЕРИ САМ", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин без штанів прогулявся центром міста: "провітрює?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові копи влаштували "облаву" на "голих" пасажирів метро: "Кому штраф?"