Росіянка і мати двох дітей залишилася без рук через ревнивого чоловіка.

Про це розповіли зарубіжні ЗМІ.

26-річну Маргариту Грачову побив чоловік. Дівчина відразу звернулася в правоохоронні органи, проте з поліції їй подзвонили через 20 днів.

Як відомо, в РФ в 2017 році прийняли закон, згідно з яким при першому випадку домашнього насильства винуватцю загрожує лише адміністративний штраф від 5000 до 40 000 рублів без застосування кримінального покарання. Тому проти чоловіка росіянки не вжили жодних заходів.

скріншот з відео
скріншот з відео

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Через місяць чоловік вивіз дівчину в ліс, де півтори години катував, а після відрубав кисті рук. Після цього ґвалтівник привіз Маргариту до лікарні. Медики дивом змогли врятувати ліву кисть, сильно допомогло те, що на вулиці була ідеальна температура — 0 градусів. Але з правою рукою пощастило менше і дівчині встановили протез.

"Я відразу зрозуміла, що сенсу сидіти і плакати немає, від цього руки не виростуть. Треба шукати нові шляхи, жити і рухатися далі" - розповідає молода мама.

Чоловіка Маргарити посадили на 14 років і це тільки завдяки розголосу в ЗМІ. Адже якби не це, то термін був в рази менше і склав 3-5 років позбавлення волі.

скріншот з відео
скріншот з відео

"Це навіть говорять люди юридично освічені, що якби не резонанс, то цього терміну не було б, і він би через 3-5 років вийшов. Це страшно! І страшно, що на питання "що робити?"Я не кажу "треба йти в поліцію, і там вам допоможуть". Тому що там, швидше за все, вам не допоможуть" - каже Маргарита.

Зараз росіянка намагається жити звичайним життям і виховує синів. Також дівчина написала книгу "Щаслива без рук", де розповідає про своє нове життя і дає відповіді на питання, що цікавлять багатьох.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молодій матусі відрубав руки ревнивий чоловік, дика історія облетіла світ-як живе зараз покалічена жінка

Як повідомляє портал «Знай.иа» "У тебе крутий протез": дівчина, якій чоловік відрубав руки, розповіла про нового коханого

Також «Знай.иа " писав, що Життя нічому не навчила дівчину, якій чоловік відрубав руки-знову зібралася під вінець