Відома українська телеведуча Лідія Таран частенько радує підписників новими кадрами в мережі. Цього разу вона показала знімки зроблені в перервах між зйомками, де запропонувала шанувальникам відповісти на питання за сувенір.

Відповідні фото і вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Коли хочеться, щоб вже зелень навкруги і все таке, то можна постояти «на зеленці». Хто знає, що це означає і напише в коментах- сувенір від мене особисто отримає🤔☺️ а я пішла пекти цей телевізійний хліб далі ☺️ весна іде - красу несе",- написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Сувенір вже пішов? Я можу одвітить", "Технологія така поєднання людей і предметів для красивої картинки", "Зелені краєвиди Ржищівчини незабаром покличуть", "Хромакей. Цей зелений фон можна замінити на будь-який інший у відео-редакторі. Поєднання декількох зображень, дозволяє створювати будь-який задній план.", "Зараз ви красуня стоїте на зеленці, а ми напевно позаду вас красиву картинку по телевізору", " так! Багато приємного пов'язано із зеленню, коли все зеленіє, коли зелень до м'яса, ну і звичайно коли зелень в кишені. Ну а поки тільки Зе лінь"," можна постояти там,де тепломережа,там зростанні вже травичка", - вгадували в коментарях підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б...". У п'ятницю, 26 лютого свій День народження святкувала популярна українська телеведуча Марічка Падалко. Її колеги, знайомі і друзі відразу ж почали засипати зірку привітаннями і побажаннями.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лідія Таран випила з каструлі щось дивне: так робила бабуся. Популярна українська телеведуча Лідія Таран поділилася зі своїми фанатами секретом смачного узвару.

Також «Знай.иа " писав, що Ведуча 1 + 1 Лідія Таран перетворилася на маркізу ангелів: "обожнюю Францію!" Популярна українська телеведуча телеканалу» 1 + 1 " Лідія Таран перетворилася на сяючу зірку французького кіно у фотопроекті художника Ростислава Ріпки.