Відома українська телеведуча Марічка Падалко має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу, у своєму Instagram, зірка показала, як готувала мафіни зі своїми дітьми.

Марічка Падалко вирішила влаштувати баттл між двома видами мафінів: шоколадними і апельсиновими. І допомогли їй в цьому її син і донька.

"Битва мафінів «Шоколадні vs Апельсинові». Конкуренція на родинній кухні замість мого «сольного виступу»? Так, я, напевно, цю безтурботну мрію я намріяла давно, коли перші роки раннього материнства здавалися хоч і щасливими, але дуже довгими...)

Це зараз ті роки викликають страшенну ностальгію, а тоді - сходити самій (!) в душ - це подія дня, а поспати безперервно ніч - подія року! Але непомітно настає той день, коли діти все роблять самостійно, а приготування їжі вважають однією зі своїх розваг.

Одну з таких в останній зимовий вікенд ми влаштували з приготуванням мафінів із готової суміші ТМ «Мрія»", - написала ведуча.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

При цьому, Падалко розповіла, що експеременти в її родині з випічкою проходять щотижня по вихідних. У її дітей завжди є мотивація до цього заняття, адже вже в понеділок вранці перед школою можна поласувати результатами своїх старань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..."

Також «Знай.иа " писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені"