Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram , де за його життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

Зараз Дмитро розповів про нову пригоду, яка з ним сталася в Пакистані. Цим незабутнім пригодам стали гонки з биками, які він відвідав.

Публікація Дмитра Комарова: Instagram
Публікація Дмитра Комарова: Instagram

Як виявилося, у жителів Пакистану свої гонки, де замість боліда-гоночний бик, а замість сидіння - металева платформа, а замість траси - порожнє поле.

"«Формула-1» по-пакистански. Замість боліда-гоночний бик. Замість сидіння-маленька платформа з металу. Замість траси-величезне земляне поле. Швидкість-70 км / год, вище дозволеної для автомобілів в більшості міст. Керма і гальм немає. Ми покажемо, як це виглядає, і я навіть спробую промчати, надівши замість шолома традиційний тюрбан 🙂 🙃 чи вийде у мене? Або будуть "танці з биками"? (танці, до речі, теж будуть😊)",- розповів Комаров.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Публікація Дмитра Комарова: Instagram
Публікація Дмитра Комарова: Instagram

Але не тільки з биками намагався подружитися ведучий. Дмитро відвідав унікальне місце, де мешкають сотні крокодилів.

"А ще в місті Карачі я побуваю в унікальному місці, де вперше в житті зайду у вольєр з сотнями крокодилів. За всю історію цього місця всередину, як стверджують доглядачі, крім співробітників всередину пустили тільки нас з Саней, а свого часу – легендарного телеведучого, дослідника, якого називали «мисливцем за крокодилами» - австралійця Стіва Ірвіна.

Публікація Дмитра Комарова: Instagram
Публікація Дмитра Комарова: Instagram

Ох, скажу я вам, відчуття, коли навколо тебе, на відстані витягнутої руки - сотні крокодилів. Гігантський. Але феномен-вони не нападають. Чому? Кажуть, бо вважаються священними, і живуть у храмі. Суфісти вірять, що ці Крокодили виконують бажання. Будь-які. Тому вони добрі і на людей не нападають, а більше м'яса люблять ... цукерки. Їх сотні років привчали їсти солодощі в цьому місці",- поділився враженнями мандрівник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаров з "Світу навиворіт" оселився в шафі: "я привид"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комаров з "Світу навиворіт" показав, який "злий жарт" з ним зіграв авіаперевізник

Також «Знай.иа " писав, що Комаров зі " Світу навиворіт "показав заробітчанам, що не все так солодко:" вперше довго..."