У Харкові на Салтівці розташувалася барахолка.

Відповідне відео виставили в телеграм-каналі "Х. Х.".

Повідомляється, що блошиний ринок розмістився вздовж алеї на Героїв Праці. Хоча раніше він знаходився за круглим ринком.

Побачене нагадало автору поста 90-ті, коли подібне було часто-густо.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Добре, що 90е закінчилися, правда? Героїв Праці сьогодні вранці",- написав автор.

"Зате там тепер гарний РОСТ)))", "Ого б*я, барахолка, якій вже років 30", "А шо по чому", " а 90е тут при чому?", "Хе*ню постите. Звичайна барахолка. Це Ви New York не бачили по неділях", " При чому тут 90ті? У людей грошей немає, ось барахло і виносять продавати. Там це роками відбувається", " насправді -дуже страшно і сумно. Люди стоять, продають останнє барахло, що б піти купити собі пожерти ((((.Величезне спасибі нашому уряду!!", "Блошині ринки є скрізь", " Ага, автор вчора тільки трамвай побачив, а сьогодні блошиний ринок, селюки вони такі...", "Та е*та, вони ж в грязі сидять і калюжі всюди!! Барахолка не барахолка, виживають, так, але вони ж як свині в свинарнику! Це дно! Барахолка є скрізь, але щоб ось так..", "Від хорошого життя напевно, в хорошій країні..., який в * @ # * патріотизм","Пост" ДЕВ'ЯНОСТІ повернулися". Очікування: на відео бійки, гоп-стоп, перестрілка, маски-шоу. Реальність: люди торгівлею займаються, ДАКОЛІ?",- писали в комменаріях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин без штанів прогулявся центром міста: "провітрює?". У Харкові на проспекті Науки помітили чоловіка, який ходив по вулиці в напівспущених штанях.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно. Городяни скаржаться на стан станції метро "ХТЗ" і просять її реконструювати і облагородити.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов вирішив переплюнути Кернеса на льоду. У Харкові в парку Машинобудівників побудують льодову арену на 2500 місць, яка розміститься на площі 4,3 гектара.