У Кривому Розі 10-класниці жорстоко побили ровесницю, внаслідок чого 15-річна дівчина отримала тілесні ушкодження. Інцидент стався в школі №15, в Металургійному районі.

Про це повідомив блогер Олексій Таймурзін, опублікувавши відео бійки у своєму Фейсбуці.

"Сподіваюся, батьки агресивних підлітків, адміністрація даного навчального закладу, відділ освіти району, міста та області не відмовчуватимуться, ніяк не реагуючи на подібні явища в навчальних закладах?!",- написав Олексій.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На кадрах видно, як одна дівчинка стоїть на колінах і просить вибачення, проте "прощати" її ніхто не збирався і школярка отримує удар по обличчю. Після ляпаса дівчинка встає з колін і намагається захиститися, але кривдниця продовжує штовхати і бити її, як тільки підліток намагається дати здачі до бійки підключаються ще дві дівчини, які валять жертву на асфальт, б'ють і тягають за волосся.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика! 18+

Інцидентом зацікавилися правоохоронні органи. Як вдалося з'ясувати, конфлікт між дівчатами стався через хлопця.

"Особи учасників конфлікту встановлені інспекторами ювенальної превенції Криворізького районного управління поліції. В даний час проводяться необхідні слідчі дії",- повідомили в поліції.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисні легкі тілесні ушкодження).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпровській школі жорстоко побили дев'ятикласницю і зацькували батьків: "сама винна"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Тернополем дві школярки побилися до струсу мозку, причина розправи вразила навіть дорослих

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром Школярки влаштували подружці жорстку розправу на камеру- " Добивали ногами в живіт"