Під Харковом у селищі Кулиничі місцева мешканка перетворила свою квартиру на сміттєзвалище, чим отруює життя сусідів.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Харків Life | події та новини".

Пенсіонерка назбирала з навколишніх смітників стільки сміття, що сама не може увійти в квартиру і живе пряво в дверях квартири.

Мешканці будинку надали фото - та відеодокази того, як жінка напівлежачи сидить на порозі квартири, оскільки все приміщення забите пакетами зі сміттям та мотлохом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Місцеві жителі припускають, що пенсіонерка може бути психічно нездорова.

"Не зовсім здорова сусідка назбирала стільки сміття в свою квартиру, що сама не може там жити. Живе вона прямо в дверях квартири. Запах просто жахливий, сміття вивалюється з вікон і дверей в буквальному сенсі",- йдеться в повідомленні.

"Виносити все самим", " Плюшкіна?", "Ну і що такого? Комусь квартира знадобилася?", "Насильно б все виніс на звалище", "бідні сусіди", "підпаліть їй квартиру", "розумію сусідів, які змушені це терпіти, мука, але ця жінка по всій видимості хвора... Мені особисто шкода таких людей. Вона швидше за все одна і допомогти не кому", " зверніться в Харківське міське управління ГУ Держсанепідслужби в Харківській області. В першу чергу вони перевірять жінку на адекватність і наведуть порядок", "у неї пожежа була.все вигребли.так вона знову натаскала.ніхто на неї управи не має", "шкода і бабулю і сусідів, люди добрі допоможіть їй забратися", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни перетворили свою квартиру на смердючі барикади-гори сміття і два " стволи"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі мати перетворила будинок на звалище і годує сміттям п'ятьох малюків: "збираю поросятам"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі сусід-Плюшкін отруює життя сусідам: "мотлох, таргани і антисанітарія"