Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Цього разу знаменитість вирішила допомогти своїй старшій дочці змінити імідж. Так, Оля не тільки дозволила Маші поміняти колір волосся, але і сама доклала до цього руку.

Зіркова мама розмістила нові фото Маші на своїй сторінці в соцмережі, де зізналася, що новий колір волосся доньки - її рук справа.

Маша Полякова, фото Instagram
Маша Полякова, фото Instagram

Маша Полякова, фото Instagram
Маша Полякова, фото Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Я ще й перукар! Як вам Марусине перетворення?",- написала Полякова.

"Круто🔥", " красуня )) скільки фарби для такого волосся шикарних😍", "Олечка це шедевр ❤️, Машуне дуже йде рудий колір", " копія😍", " Мамина красуня!!!🔥 ", "Прям дуже дуже😍 😍 😍 Маші дуже йде цей колір", " Боже, я аж оторопіла. Яка вона ОХРЕНЕННАЯ 🔥 🔥 🔥 прям ващееее❤️", " росто🔥, шалено красиво!!!! Які шикарні волосся!!!!!👍 ", "Я бачу вас 😅 😅 😍 😍 вогонь"," яка ж вона 🔥 так схожа на маму, неймовірно"," ау, вона як німфа 😍 😍 😍 дуже красива їй дуже йде😍", "красотуля", "красива як мама", - захоплювалися в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 15-річна Маша Полякова показала, що їй дісталося від мами: довше нікуди

Як повідомляє портал «Знай.иа» Найгарячіші образи Олі Полякової порівняли в мережі: від Барбі до зухвалої красуні

Також «Знай.иа " писав, що Оля Полякова перетворилася на зухвалу тигрицю і підкорила жаркими танцями