Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" Сергій Бабкін часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими фото і відео в своїх соцмережах.

Відомо, що нещодавно Сергій Бабкін разом зі своєю дружиною Сніжаною їздили до Відня, щоб виконавцю провели операцію на очі.

А зараз Бабкін вирішив заспокоїти шанувальників і розповів про результати операції. За його словами, операція на друге око пройшла успішно і всі запалені "вогнища" зашиті. Але на цьому лікування музиканта не закінчено. Йому через два місяці потрібно знову летіти до Відня, щоб "добити" перше око.

"Операція на 2 очей пройшла успішно! Всі запалені вогнища зашиті.
Повернутися до Відня мені необхідно через 2 місяці, щоб «добити» перше око. Він був дуже складним і потужності лазера не вистачило, щоб прибрати всі плями",- повідомив Бабкін, а після подякував усім за підтримку і допомогу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наприкінці свого поста Сергій вирішив уточнити, у скільки йому обійшлася операція, адже ЗМІ трохи некоректно вказали вартість.

"Спеціально для ЗМІ роблю невелике уточнення, так як бачу всі ваші новини.
Ви написали, що операція обійшлася 2700 євро. Це не зовсім коректна інформація.
2700 - це робота лазера (одного заряду).

На даний момент все лікування (2 операції), робота лікаря, обстеження у Відні, препарати, різні маніпуляції - коштували нам 15 000 євро",- пояснив співак.

"Відмінні новини", " міцного здоров'я . Ви сильний, ви все подолаєте", "Сереженька, одужуй скоріше і радуй нас своєю творчістю, посмішкою і ти просто хороший человечіще", "які хороші новини😍 якнайшвидшого відновлення, Сергій", "які чудові новини!! Поправляйтеся", "все Буде Добре", "якнайшвидшого одужання", " дуже рада за вас👍", - раділи і підтримували Бабкіна шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сліпнучий Бабкін відкинув страх і виконав головну мрію: "в ніч перед операцією..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Бабкіну присвоїли "Народного артиста" і послали вирощувати гриби: "спасибі, звичайно"

Також «Знай.иа " писав, що Сергій Бабкін назвав причину своєї сліпоти: "це сталося багато років тому..."