Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу Аліна відреагувала на висловлювання Олі Полякової на шоу "Маска", в якому та глузливо відгукнулася про найвідоміший хіт початку кар'єри юної Гросу. Йдеться про пісню "Бджілка", де маленька Аліна наспівувала "жужужу маленька бджілка".

Саме над цією піснею пожартувала Оля Полякова, яка зараз грає в детектива в шоу "Маска". За правилами шоу, вона разом з іншими детективами повинна вгадувати імена зірок, які співають під масками. У новому випуску "Маски" Оля почала заявляти, що під образом однієї з масок ховається Аліна Гросу. В один момент Полякова почала співати її "Бджілку", проте сплутала її з піснею Вінні-Пуха з однойменного радянського мультика.

Аліна Гросу вирішила в жартівливій формі відреагувати на висловлювання Полякової: вона записала кумедне відео, на якому у неї вушка і носик ведмедя. Обличчя Аліни з'являється в перемішку з відеонарізкою співу і сміху Суперблондинки.

" Оля Полякова дякую за 💣 💣 💣 ремейк на мою стару пісню ❤ ️ 😂 якраз планували оновити її",- написала Гросу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники Гросу підтримали свою улюбленицю і висловили свою критику Поляковій:

"Поки Маска закінчиться, Оля зі всім шоубізнесом пересвариться", "Пост прикольний, але Полякова клоун!", "Розачаровалась в Поляковій після "жарту" про Кароль.Хабалка і вискочка!", "Оох, і наговорити Оля Полякова в цьому шоу) а потім розхльвувати ще після шоу ще скільки прийдеться)", " в голові моїй тирса, та так так!!!😂 ", "Аліна, у вас прекрасне почуття гумору.😂 👏 ", "Полякова вже бісить своєю поведінкою та зовсім не смішним а навіть і ідіотським чартами. На мій погляд вона вам Аліна просто заздрить)))".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу і її "коханець" Роман Полянський з'явилися з дитиною на руках: "мої рідні"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аліна Гросу знайшла щастя після розлучення: як її балує Роман Полянський

Також «Знай.иа " писав, що Аліна Гросу з коханим вперше показали їх пухнастого малюка: тримали по черзі