Дівчина Таня вирішила перевірити, як чоловіки на першому побаченні відреагують на її особливість. Адже красуня пересувається на інвалідному кріслі.

Для того, щоб втілити свій експеремент в життя, Таня зареєструвалася на одному з сайтів знайомств, де промовчала про свою маломобільність і призначила зустріч з цікавими їй хлопцями, передає "Москва 24".

Дівчина запросила потенційних залицяльників в Starbucks на чашечку кави поспілкуватися і побачити реакцію молодих хлопців на її маломобільність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Паралізований підліток з Прикарпаття рік підключений до апарату ШВЛ, заплакана мама благає про допомогу: "Врятуйте Вадима". Рік тому 15 — річному Вадиму Пришлюку лікарі поставили діагноз-полінейропатія. Через цю патологію у хлопця почали відмовляти руки і ноги, а з часом він став прикутим до інвалідного візка.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Незряча чернівчанка показала приклад, як знайти себе: Нік Вуйчич у спідниці. У Чернівцях заснували проект "інклюзивні робочі місця", в якому розповідають про працевлаштування людей з інвалідністю.Серед учасників-чернівчанка Руслана Шлек-Коломіна, яка з дитинства незряча. Жінка влаштувалася працювати масажисткою в міській поліклініці.

Також «Знай.иа " писав, що "Сталевий" тернополянин встав з інвалідного візка і надихнув мільйони: "викинув травму голови". Василь Вознюк довів собі і всім українцям: інвалідність ( навіть І групи) - не вирок, ще можна все виправити.