У Кривому Розі з посади звільнили заступницю відділення "Укрпошти", яка порушила карантинні вимоги і відмовилася обслуговувати клієнта українською мовою.

Про це розповіли в пресслужбі компанії, передає ТСН.

За словами представників "Укрпошти" працівниця відділення порушила відразу кілька важливих аспектів.

"Крім порушення норм законів про мову та обов'язкового використання засобів індивідуального захисту, співробітник знехтувала правилами обслуговування клієнтів, підвищувала голос і використовувала лайливі слова"— повідомили в пресслужбі "Укрпошти".

Тут додають, що працівникам були дані роз'яснення про обов'язкове обслуговування, надання інформації про товари і послуги клієнтам українською мовою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Укрпошта" вважає неприпустимою подібну поведінку своєї співробітниці.

"Враховуючи невиконання мовного закону, неодноразові скарги клієнтів на неввічливе спілкування і порушення стандартів якості обслуговування, ігнорування внутрішніх розпоряджень, компанія прийняла рішення про звільнення співробітниці ", — заявили в компанії.

Нагадаємо, у Кривому Розі працівниця Укрпошти, відмовилася обслуговувати клієнта українською мовою, а також одягати медичну маску.

В одному з відділень Пошти клієнту не тільки відмовили в обслуговуванні українською, а ще й нахамили. Чоловік зробив зауваження працівниці Укрпошти, а також поцікавився, чому вона знаходиться на робочому місці і обслуговує клієнтів без маски.

"Я кажу, як мені зручно. Мені ніхто ніякою мовою не забороняв розмовляти",- заявила працівниця.

Після цього вона викликала поліцію через те, що чоловік знімав її на телефон, і назвала відвідувача "буйним".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 15-річна "фанатка" Путіна з Києва виправдалася за нелюбов до солов'їної: "Я не виняток"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Фанатка Путіна пригостила українців" російською " кавою і кулею вилетіла з роботи

Також «Знай.иа " писав, що Скандальну Більченка можуть звільнити з Драгоманова: звернення викладачів до "Російської" проффесорші