У центрі Харкова автомобіль Nissan Rogue врізався у взуттєвий магазин.

Першими про інцидент повідомили очевидці в соціальних мережах.

За їхніми словами, за кермом машини перебувала дівчина, у Nissan відмовили гальма.

"На Клочках дівчина на Nissan Rogue влетіла в будівлю. Їхала Бурсацьким узвозом. За попередньою інформацією, у машини відмовили гальма",- йдеться в повідомленні.

джерело: Телеграм
джерело: Телеграм

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомили в патрульній поліції, повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Клочківській, 23 надійшло 21 лютого близько 11 ранку. За попередньою інформацією, дівчина-водій Nissan Rogue в'їхала в будівлю.

В результаті аварії дівчину госпіталізували в лікарню. Всі обставини з'ясовує слідчо-оперативна група.

Зазначимо, по вулиці Клочківській, 23 знаходиться магазин взуття Mida.

"Чергова дурепа педалі переплутала. Коли їм заборонять водіння ТЗ, або для них особливий посилений іспит, адже там могли б бути люди", "всі педалі винні", "Ну хоч не на блясі) на американському битку не рахується)", "напевно Америка не дороблена розвалюється на ходу", "Жива, і добре", "Ржу, слава богу нікого не покалічила", "якщо і на таких машинах гальма відмовляють, то чет взагалі стрьомно їздити", "її там затиснуло в подушках ...", "Маячня якась з відмовою гальм", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Чернівцях "синій" шумахер без гальм протаранив будинок і спробував відмазатися: "ні в одному оці!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківський трамвай влаштував дикий дрифт з постраждалими, гальмував у дерево - " Нах*я мені той парк?"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові некерована фура змела паркан і перегородила трасу - "Дрифтував на льоду?"