У Харкові затримали агента Головного управління Генштабу Збройних Сил Російської Федерації. Затримали харків'янина під час отримання повного комплекту технічної документації з грифом "таємно".

Стало відомо, що контррозвідка СБУ затримала агента ГРУ в Харкові.

Харків'янина затримали при отриманні повного комплекту технічної документації на новий тип комплексної танкової броні. Документи з грифом "таємно" він планував передати російським кураторам.

Повідомляється, що житель Харкова був завербований Головним управлінням Збройних сил РФ (колишнє ГРУ) під час одного з візитів до Росії, куди він регулярно навідувався.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові пройшла спецоперація контррозвідників СБУ із затримання агента ФСБ Російської Федерації.

Російським спецагентом виявився працівник одного зі стратегічних підприємств міста Миколаєва.

Агент був завербований для збору і передачі в Росію особливо секретної інформації про сучасну військову техніку для ЗСУ.

Після того як контррозвідники СБУ дізналися про підготовку даної операції, вони почали спостереження, щоб зловити зловмисника "на гарячому".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Хмельницькому схопили "агента КДБ" з Путіним на грудях: "у війні винні масони"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під вікнами Шмигаля затримали озброєного чоловіка в кожусі -" а будьонівку не знайшли?"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові схопили шпигуна Путіна-продав Україну за жалюгідну купку Російських рублів