У Харкові бездомні облюбували переходи метро. Про це повідомили в співтоваристві «ХС. Харків " у соціальній мережі Facebook.

Відзначається, що найбільше від їх уваги страждає станція метро Героїв праці, вихід до «Познані».

"До вечора 21:00 і пізніше збираються бомжі на нічліг. Сморід стоїть неймовірна завжди. Вони ссуть в решітки, сплять, їдять там же. По переходу характерні патьоки і бруд. На сходах сліди блевотіни і гівна вже тиждень. Пил вікова. І при цьому метрополітен нібито підтримує санітарні норми і чистотою і проводить дезінфекції... Поруч ще й хліб продають. Це просто крик душі... Запах сечі виїдає очі", - скаржиться автор повідомлення.

«Але головне, стежать, щоб в масках ходили... це ж прибуток! А за великим рахунком, на людей наплювати...де пункти обігріву?", - цікавляться харків'яни.

Фото :" ХС Харків"
Фото :" ХС Харків"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото :" ХС Харків"
Фото :" ХС Харків"

«У метрополітені теж люди працюють, не кожен може вигнати людей на вулицю в морози. Бомжі теж люди, у кожного своя історія, їм потрібна допомога!", "А їм померти на вулиці в заметі? Наша держава не захищає людей, і вони рятуються, як можуть. Віднесіть їм краще їжі, а не скаржтеся», - відповідають автору жалісливі городяни.

"А що заважає цим "людям" не пити, не ходити під себе, знайти якусь роботу, виглядати охайніше? Я особисто намагався допомогти подібним, пропонував роботу з житлом, з їжею! Так мені відповіли» нам і так нормально, на пляшку дай краще", їм норм не морочитися. Вони ледачі, їх все влаштовує, ті, хто хоче жити краще, хоч щось для цього робить, а не лежить бухою, смердить і ходить під себе! І шкода їх, і ні", - зізнається один з коментаторів.

Нагадавши, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають прямо на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву.