Харків'янин поскаржився на дивну покупку в супермаркеті мережі "АТБ" - в пачці презервативів він виявив зовсім не те, на що сподівався. Про це сам чоловік розповів у спільноті "ХС. Харків" у соціальній мережі Facebook.

"Позавчора купив в АТБ пачку презервативів Contex, а коли відкрив, в них виявилися: три порожніх упаковки для презерватива, стік цукру і якась маленька картонка (схоже, для підтримки форми пачки). Пачка презервативів запечатана в целофан, як зазвичай», - повідомив він, оприлюднивши фото покупки.

Чоловік додав, що повернувся в магазин, де разом з адміністратором зважили інші пачки аналогічного товару, і його пачка виявилася легшою на 4 грами.

«До АТБ у мене претензій немає, але розуміння того, що хтось робить такі речі, вводить в жах. До речі, адміністратор сказала, що вона з таким питанням не прийшла б розбиратися - от як», - додав потерпілий.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я б ще пакетик чаю поклав", - "і печеньку", - "і сигарету", - "Пакетика чаю точно не вистачає, а ще можна пакетик кави", - жартують городяни в коментарях.

"Адміністраторка щось не домовляє", "Один із способів підвищення народжуваності», "Добре, що не б.у.", - сміються інші.

Нагадаємо, що еа Прикарпаття водоканал закупився милом та презервативами на 15 тисяч.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у центрі українського міста прорвався "гейзер", НП не можуть ліквідувати третій день: "буде каток"

Також, "Знай.uа" писав, у Києві Бетономішалка пішла під землю: "Асфальт втомився"