Популярний український співак, музикант та автор пісень Сергій Бабкін частенько спілкується з багатотисячною армією шанувальників та охоче ділиться подробицями з професійного та особистого життя. Кілька днів тому музикант поїхав до Відня на операцію для ока, і перед цим вирішив втілити давню мрію.

Давня мрія, по всій видимості, станцювати посеред величезного перехрестя.

Кумедний відеоролик і фото Сергій виклав на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"У ніч перед операцією у Відні, я здійснив свою Мрію💫, подолавши Страх. P.s. Місце, через яке вибіг Страх, ви побачите на 3 картинці", - жартівливо написав Бабкін.

Нещодавно Сніжана Бабкіна розмістила в соцмережі нові фотографії з чоловіком, якому в п'ятницю, 5 лютого, повинні зробити першу операцію на оці в Австрії.

Як відомо, у Бабкіна рідкісне захворювання очей, яке трапляється раз на мільйон. Музикант пройшов повне обстеження і виявилося, що це вірус, який вражає нирки і дає ускладнення на зір.

Парі довелося повернутися до Відня, де вже днями скасують локдаун. Сніжана дуже зраділа такій новині, адже тепер вони зможуть потрапити в музеї і зайнятися шопінгом.

Нагадаємо, чому Бабкіних не пускають у магазини і ресторани.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Сергія Бабкіна Сніжана оголила розкішну фігуру: ледь прикрилася піджаком.

Також портал Знай.uа писав, що сліпнучий Сергій Бабкін показав, як виховує маленького сина: "Промінчик любові".