Харків'яни просять дати дітям пільги на проїзд в автобусах, оскільки школярі, які живуть у віддалених районах міста такої можливості не мають: електротранспорт там не ходить.

Наприклад, така ситуація склалася на сортуванні: учні 69 і 171 шкіл можуть дістатися до навчального закладу тільки на автобусі. Батьки звернулися до секретар Харківської міської ради Ігоря Терехова, повідомляє прес-служба.

Серед інших прохань харків'ян-Капітальний ремонт вул.третьої, відкриття пішохідного мосту над коліями залізничного вокзалу, прискорення будівництва будинків.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська. Комунальники пояснили, що яма утворилася через прорив труби з холодною водою.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.