У державній "Кременчуцькій виховній колонії" розпочали підготовку до конкурсу "Найкраща ілюстрація" до творів Лесі Українки.

Про це розповіли в прес-службі Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

"Юнаки-вихованці колонії-вишивають, виявляють творчість та натхнення. В основу робіт покладено літературні твори письменниці та поетеси Лесі Українки-уривок з поеми "Русалка" пісня "Барвіночку мій хрещатий", вірш "на зеленому горбочку" та драма-феєрія " Лісова пісня"", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, Знай писав, що мати одного з ув'язнених звинуватила співробітників Лук'янівського СІЗО в побиттях свого сина і вимаганні грошей. Жінка зазначила, що його сина б'ють щоночі і вимагають гроші в розмірі 1500 доларів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у Запорізькій в'язниці для неповнолітніх не реагують на скарги ув'язнених. Правоохоронці виявили низку порушень у утриманні неповнолітніх.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що до Вільнянської колонії були передані бублики з так званим " сюрпризом". Співробітники 11 колонії абсолютно випадково вирішили перевірити посилку, так би мовити, проявили пильність, і як виявилося, не дарма. У бубликах були виявлені заборонені речовини.