У Харкові жінка майже два тижні не розуміє, де знаходиться її малолітня донька. Колишній чоловік забрав дитину на вихідні 5 числа і по цей день харків'янка не знає, де вони знаходяться.

Крик про допомогу жінка на ім'я Владислава опублікувала на Facebook-сторінці спільноти "ХС Харків".

"05.02.2021 мій колишній чоловік взяв дитину (дитину звуть Веста) на вихідні і по сьогоднішній день не повернув і я її не бачила вже 13 днів.

З 13.02.21 колишній не виходить зі мною на зв'язок. У нас рівні права в спілкуванні і виховання дитини, тому поліція допомогти мені не може. Я не знаю, де зараз знаходиться моя дитина. За місцем проживання колишнього чоловіка ні дитини, ні колишнього немає (або від мене це приховують).

Прошу допомоги у громадськості, допомогти мені знайти і побачиться з моєю дочкою, якій всього 4,5 року.
Ніяких законних підстав для того, щоб мені не давали побачитися і поспілкуватися з дитиною - ні!
Якщо ви побачите де або дитину, схожу на фотографії (зимовий костюм в якому вона була на фото) або ви володієте інформацією, де може знаходиться моя дитина - Зателефонуйте мені за номером", - пише вбита горем жінка.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.