У Харкові на маршрут відправляють трамваї, багато з яких давно плачуть по ремонту або утилізації. Часто в них досить великі щілини, не закриваються (або не відкриваються) вікна, а на голови пасажирів ллється вода або сипле сніг.

Відео однієї з таких поїздок, зроблених пасажиром, публікує Telegram-канал "Х**вий Харків".

"Пілотний проект від Департаменту інфраструктури: дрифткар з подачею сніжку в салон. Поки на маршрут вийшов всього один такий трамвай, але в майбутньому планується оснащення таким функціоналом кожного другого. Свої враження про це нововведення можете залишати в коментарях — ми обов'язково передамо їх куди слід, бл*дь!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська. Комунальники пояснили, що яма утворилася через прорив труби з холодною водою.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.