Харків'янин замовив собі вечерю з доставкою додому з ресторану "Pan Azia" на Бекетова, але коли відкрив замовлення, був неприємно здивований: їжу в буквальному сенсі спалили.

Фото "суперзамовлення" публікує Telegram-канал "Народний Ревізор".

"Клієнти замовили їжу на виніс. У замовленні були пельмені Гедзе - японський аналог пельменів з м'ясним фаршем. Вдома відкрили бокс, а страва повністю згоріла. Причому, не просто "зі скоринкою", а саме з сажею. Не дуже приємний сюрприз для голодної людини, яка взяла їжу додому", - розповів автор фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо про скандал, який стався з популярної української кав'ярні Aroma Kava. Цей заклад є досить популярним. У більш ніж 20 містах жителі можуть спробувати каву звідти. Але, як показує практика, він там не завжди смачний.

Дівчина придбала собі каву, яка виявилася не дуже на смак. У ньому також були відсутні вершки і маршмеллоу. Але це не всі погані новини, пов'язані з даною покупкою. Вона вирішила зняти кришку і побачила там мертву комаху.

Нагадаємо, популярний супермаркет напередодні "Чорної п'ятниці" продає українцям моркву по 800 грн за кг.