У Харкові спіймали винахідливого чоловіка, який придумав, як вкрасти 50 метрів телефонного кабелю. Щоб його не спіймали, харків'янин обмотався вкраденим і надів зверху куртку.

Про це повідомили в прес-службі патрульної служби Харківської області. Як виявилося, затриманий приробив "ноги" кабелю на вулиці 12 Квітня.

"Підозрюваного в крадіжці разом з кабелем і ножівкою копи передали оперативно-слідчій групі", - повідомили в Управлінні патрульної поліції.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.