Колектив Харківської медакадемії післядипломної освіти відмовився від пропозиції Кабінету Міністрів приєднатися до медініцінському університету.

Про це йдеться у відкритому зверненні виконуючого обов'язки ректора ХМАПО Олександра Сердюка до Президента України Володимира Зеленського, голови уряду Дениса Шмигаля та міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Лист опубліковано на сайті медичної академії.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми обурені тим, що власник абсолютно не прислухався до думки вищого колегіального органу-трудового колективу, повністю проігнорував його волевиявлення саме тоді, коли уряд декларує рух у бік самоврядування закладів освіти", - сказано у зверненні.

Нагадаємо, раніше Дніпровська медакадемія увійшла до топ-25 світового рейтингу- "Доктор Хаус" відпочиває

Як повідомляє портал "Знай.ua" Ректор відомого університету вляпався в скандал з ЗНО-взяв по 7000 з кожного і " кинув"

Також "Знай.uа" писав, що Київський університет імені Тараса Шевченка готується до виборів свого ректора.

79-річний Леонід Губерський, який майже 25 років був проректором, а 12 років ректором, вже не має права знову обіймати цю посаду.