Стало відомо про ситуацію з негодою в Харкові. Зима настільки сувора, що холод пробирається навіть в приміщення.

Таким чином повідомляється, що в Telegram-каналі «мій Харків» з'явився знімок з місцевої підземки. У місті Харків на метро Малишева бурульки звисають прямо зі стелі.

Бурульки, фото: Telegram мій Харків
Бурульки, фото: Telegram мій Харків

Холод мабуть настільки сильний, що вода замерзла і все перетворилося на бурульки.

Cнігопад, зима - фото Знай.ua
Cнігопад, зима - фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вони звисають зі стелі, де щодня проходять сотні людей. В один момент, коли потеплішає, вони можуть впасти комусь на голову, і людина постраждає.

На тлі морозів і снігопадів жителі України почали звертатися все частіше до травматолога, зокрема в столиці - Києві. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги.

Зима, фото: кадр з відео
Зима, фото: кадр з відео

Медики закликають бути більш обережними, і не ходити під дахами будинків, так як небезпека може вас чекати на кожному кроці.

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Про це розповідає прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також "Знай.ua" писав, підступний сніг скував Україну, тисячі людей опинилися в темряві-рятувальники пробиваються крізь тонни льоду

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації прес-служби ДСНС України.