Стало відомо про те, що в Харкові 20-річний хлопець наклав на себе руки. Записав перед цим stories в Instagram, де з усіма попрощався.

Таким чином повідомляється, що він пояснив усім, чому хоче покінчити життя самогубством, і опублікував дані ролики в публічний доступ.

У його посланні говориться, що його зрадили всі люди, які були в його житті. Нікому зробити боляче не хоче, тому вирішив піти з цього світу сам.

"Я насправді дуже сильно за**ався. Ніхто в цьому житті не зробив нічого для того, щоб я полюбив цей світ", — говорить він у своїх роликах.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

По всій видимості він був у стані алкогольного сп'яніння, або ж під іншими забороненими речовинами. Місцями його мова була дуже нечіткою.

В результаті, на вулиці Гвардійців-Широнінців, 29а 20-річний хлопець зістрибнув з балкона і розбився на смерть.

Врятувати його не вдалося, він помер відразу ж на місці від отриманих травм.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо про смерть одного з творців культового комедійного мультсеріалу "Сімпсони" Марка Вілмора. Сценарист "Сімпсонів" пішов з життя в суботу, 30 січня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 1 лютого, не стало одного із засновників легендарної британської групи The Animals Хілтона Валентайна.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус забрав життя "батька" культових трюків Джеймса Бонда. Ремі Жюльєн був постановником автотрюків для шести фільмів бондінани.