Стало відомо про те, що в Харкові попрощалися із загиблим воїном на Донбасі. Він помер під час вибуху на фронті.

Таким чином повідомляється, що в середу, 17 лютого в Харків попрощалися з воїном Збройних сил України Дмитром Мироненком. Загинув він кілька днів тому, в неділю, 14 лютого на Донбасі.

Прощання з військовим, фото: ХОДА
Прощання з військовим, фото: ХОДА

У мережі з'явилися кадри з місця прощання. Дмитру Мироненко було всього 26 років, поховали його на Харківському кладовищі №18, де зібралася величезна кількість народу.

Прийшли віддати останній обов'язок Герою і його рідні, друзі, однокласники і побратими.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Мироненко Дмитро навчався до дев'ятого класу в 38-й школі, і вже в 2015 році закінчив коледж управління інформаційних технологій.

Це був вже другий військовий контракт чоловіка. Про нього всі відгукуються як про хороброго хлопця, який з гідністю і честю захищав свою батьківщину на фронті.

Двох інших побратимів , які загинули з Мироненком в один день, - капітана Олександра Войтенка і старшого солдата В'ячеслава Алексєєнка – поховають 18 лютого в Кременчуці Полтавської області.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про смерть одного з творців культового комедійного мультсеріалу "Сімпсони" Марка Вілмора. Сценарист "Сімпсонів" пішов з життя в суботу, 30 січня.

Як повідомляв портал Знай, у понеділок, 1 лютого, не стало одного із засновників легендарної британської групи The Animals Хілтона Валентайна.

Також портал Знай писав, що коронавірус забрав життя "батька" культових трюків Джеймса Бонда. Ремі Жюльєн був постановником автотрюків для шести фільмів бондінани.