Стало відомо про інцидент, який стався в одному з трамваєм Харкова. Водій возив пасажирів як мішки, і поводився неналежно.

Таким чином повідомляється, що про це повідомили в Telegram-каналі «Ху*вий Харків», і прикріпили фотографію того самого співробітника.

Водій у Харкові, фото: Telegram
Водій у Харкові, фото: Telegram

За інформацією від очевидців, працює водій у Харкові на восьмому маршруті. Він везе пасажирів як дрова, неакуратно, при цьому ще погодні умови не найкращі.

Водій у Харкові, фото: скріншот
Водій у Харкові, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

І це ще не все. Всю дорогу він курить, в салоні смердить сигаретами, і що саме примітне, говорить по телефону, що в принципі заборонено робити.

Чи будуть притягувати чоловіка до якоїсь відповідальності, поки що невідомо. Однак користувачі в мережі не схвалюють такого вчинку, і вважають, що це ненормальна поведінка водія.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська. Комунальники пояснили, що яма утворилася через прорив труби з холодною водою.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.