Стало відомо про те, що в Харківській області зникла жінка. Вже тиждень ніхто не знає де вона зараз знаходиться.

Таким чином повідомляється, що жінці 79 років, у неї шизофренія. Пропала Галина Чех ще в четвер, 11 лютого. Практично тиждень її немає вдома,і ніхто її не бачить. Про зникнення пенсіонерки 1942 року народження повідомили в поліції Лозового.

Одягнена вона була в темно-помаранчеву курточку, чорні штани і калоші фіолетового кольору.

Якщо раптом вам стане відомо що-небудь про зниклу жінку, або ж ви побачите її в місті, звертайтеся за номером телефону (066) 708-49-60, (0574) 59-00-64.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Куди вона могла піти, або ж може перебувати зараз-ніхто не знає. Залишається сподіватися, що місцевим жителям вдасться її десь знайти, і що з нею все гаразд.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.