Стало відомо про те, що іноді відбувається з таксистами в Харкові. Замість людей їдуть змії, в прямому сенсі.

Таким чином повідомляється, що ця історія з'явилася на сторінці «Харків City». Таксист приїхав на замовлення, але сказали, що ніхто не поїдуть, просто потрібно доставити до потрібного місця сумку. "Всередині пиріжки», як було сказано".

Однак, не так скоро після відбуття пиріжки ожили і почали виповзати з сумки. Ніякі в підсумку це були не пиріжки, а Змії.

Змея
Величезна змія

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Яка була реакція водія на те, що відбувається - невідомо, але можна припустити, без попередження про те, що в машині їде з вами змія можна нехило злякатися.

У коментарях користувачі почали жартувати з цього приводу: "Начинка воскресла....", "Рулет! Зараз спробуємо!!!"- пишуть коментатори

Нагадаємо, що у Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку. Фахівці, за допомогою спеціального обладнання, виловили плазуна і доставили в найближчу водойму, де відпустили в природне середовище проживання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкуру живцем.

Також "Знай.ua" писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.

Кішка просто лежала на дорозі серед проїжджаючих машин і намагалася подавати хоча б найменші ознаки життя, щоб її не збили знову.