Загиблого в зоні ООС харків'янина поховають на Алеї слави. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

Одного з трьох українських солдатів які загинули 14 лютого в зоні ООС, старшого стрільця Дмитра Мироненка поховають у Харкові на Алеї слави кладовища №18.

Військовий комісар Харківського обласного комісаріату Юрій Калгушкін підкреслив, що прощання з бійцем пройде 17 лютого об 11:00 на Алеї слави.

Харків'янину Дмитру Мироненку на момент смерті було 26 років. Він проходив службу в ЗСУ за контрактом з 2017 року. У загиблого бійця залишилися батьки,

Дмитро Мироненко, фото: Суспільне
Дмитро Мироненко, фото: Суспільне
Дмитро Мироненко, фото: Суспільне

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На сторінці оперативного тактичного угруповання "Північ" повідомили, що 14 лютого, в Донецькій області, біля населеного пункту Новолуганське, троє бійців ЗСУ підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. В результаті вибуху жодному з них вижити не вдалося.

"Під час переміщення на позиції, в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з'ясовуються. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів..."- зазначено в публікації.

Пізніше особи загиблих встановили. Ними виявилися два уродженці Кременчука, Полтавської області-В'ячеслав Алексєєнко і капітан Олександр Войтенко, і харків'янин Дмитро Мироненко.

Нагадаємо, що українці зворушливо згадали молодих воїнів, які загинули за Батьківщину: "Обличчя ангелів"

Як повідомляв портал "Знай.uа", танкіст-захисник ДАП розповів про найжорстокіші дні боїв: "Мене контузило, механік загинув"

Також, "Знай.uа" писав, на Донбасі в страшній ДТП загинула Військова: "Вдома чекає маленьке янголятко"