У понеділок вранці, 15 лютого, під Харковом приймали екстрені пологи.

У Красноградському районі лікарі зустрічали нове життя прямо в кареті швидкої допомоги: малюк не став чекати, поки дорослі доїдуть до пологового відділення. Про це повідомили в Харківському центрі екстреної медицини та медицини катастроф.

Пологи прийняли під час транспортування жінки в лікарню, при температурі мінус 16. Народилася здорова дівчинка вагою 3.150 кг.

Кілька днів тому на Львівщині у селі Солонка патрульні зупинили водія автомобіля Mercedes-Benz Sprinter через перевищення швидкості. Як виявилося, чоловік спішить до вагітної дружини, в якої саме відійшли води. Через засніжені дороги жінка не могла потрапити в пологове відділення. Не думаючи патрульні взялись допомогти чоловікові та поїхали до жінки, щоб відвезти її до пологового будинку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше лЛьвів'янок кличуть безкоштовно перевірити жіноче здоров'я-кому пора звернутися до лікаря.

Як повідомляє портал Знай інфекціоніст Голубковська підготувала українців до нових "сенсацій" і мутацій: "бережіть нерви...".

Також Знай писав, що разом з медиками на передовій: Фонд Ріната Ахметова допомагає державній медицині в боротьбі з коронавірусом.