У Харкові правоохоронці оголосили в розшук 41-річну жінку, яка вийшла у своїх справах і додому не повернулася. Про це розповіли в місцевій пошуковій групі «Мілена».

Як повідомляється, Наталія Живаткова 1978 року народження вийшла з будинку по вулиці штурмовій 13 лютого приблизно о 17.00. Після цього її більше ніхто не бачив.

Прикмети зниклої: зріст 160 сантиметрів, середньої статури, коротко стрижена, волосся сиве.

На момент зникнення була одягнена в пальто темно-синього кольору, і білі чоботи.

У ніч на 14 лютого силами волонтерів були організовані пошуки зниклої жінки на найближчій території, проте ніяких слідів Наталії не виявили.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: "Мілена"
Фото: "Мілена"

Всіх, хто що-небудь знає про те, де може перебувати зникла жінка, просять повідомити за телефонами: 102 або 068-777-0-112.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.