Дівчина в соціальній мережі Facebook розповіла, що зробила в першу чергу, коли зіткнулася з онкологією, і що допомагає в лікуванні.

Таким чином повідомляється, що на сторінці "Підслухано/Новомосковськ (Україна) Ver 2.0" в соціальній мережі Facebook Лілія Серьоженко вирішила розповісти про свою хворобу, а також про поради, які їй постійно давали.

"Пів чайної ложки тертих кігтиків сови, одна волосинка шуліки, три плювка змії, яка вийшла рівно опівночі на камінь з лівого боку північного заходу, і, звичайно ж, як без куркуми, соди і гасу»-радять любителі народної медицини.

Лікарня, скріншот із відео
Лікарня, скріншот із відео

У повідомленні йдеться про те, що перше що зробила після того як дізналася діагноз - відписалася від «доброзичливців». Вони щодня писали рецепт чудодійного ліки, яка точно вилікує рак. Те Гас, який випалює пухлина, то куркума, яка може допомогти навіть на останніх стадіях хвороби.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Жінка пише, що включити здоровий глузд складно буває, хочеться відразу випробувати всі методи, всю народну медицину, і просто жити. Всім тим, що користувався цими порадами жінка побажала дійсно вилікуватися, але на жаль, чарівної палички не існує, а самої вакцини ще теж немає.

"Ще 20 років тому і цього в ресурсах людства не було. Сьогодні нехай і бідно, але є можливість жити навіть з таким важким захворюванням. Єдина умова-лікуватися тим, що має доказову базу» - написано в пості.

Нагадаємо, що у школі стався спалах кишкової інфекції: всі діти харчувалися в їдальні

Як повідомляв портал "Знай", в українських тортах знайшли небезпечний інгредієнт

Також, "Знай" писав, 14-річні Школярки накачалися горілкою і "прославилися" на всю Україну: "виносили на ношах"